Punt Teresetes

Festival Teresetes

Mallorca 2023

PUNT Teresetes

PUNT TERESETES
DIES: Dissabte 20 de maig de 2023
HORARI: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
LLOC: Plaça Major, Palma

El PUNT teresetes és un espai versàtil que ens permet experimentar, interactuar i viure de primera mà el món de les teresetes. Enguany surt al carrer per apropar-se encara més als espectadors i ciutadans i s’instal·la, per un dia, al cor de la ciutat, a la plaça Major de Palma. El PUNT TERESETES acollirà, com cada any, actuacions, venda de llibres i articles teatrals i un seguit d’activitats i tallers per infants i família.

Punt Teresetes 2023

Vine a descobrir i jugar amb:

 

La instal·lació que la companyia catalana Itinerània i el dibuixant Max han creat amb El laberinto del cuco, un còmic de gran format dibuixat sobre les parets d’un laberint. Entra-hi i cerca el cucut que canta el pas de les hores.

 

L’espectacle El gran teatre mecànic dins la preciosa carpa de la companyia francesa Les Ateliers Denino, on hi descobrireu un meravellós teatre a la italiana en miniatura, ple de poesia.

Punt Teresetes

Els tallers per a infants 2023:

 

Taller de baldufes: Embaldufats; taller familiar a partir de 7 anys. A càrrec de la cia.
D’es Tro. D’11 a 13 h.

 

El racó de les teresetes, on petits i grans podreu donar vida a diversos personatges. A càrrec de Laboratori de Somnis. D’11 a 14 h.

 

Taller de teresetes: El goig de la transformació, per a infants a partir de 3 anys. A càrrec de Fundició Dada Gugu. D’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

 

Una exposició per a conèixer el procés de construcció d’una tereseta de fil a Espai Teresetes. Instal·lada al carrer del Socors, 20. Dissabte 20 i diumenge 21 de maig de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.