Qui som

Festival Teresetes

Mallorca 2021

Som Teresetes

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999. Tenim com a objectiu principal promocionar i divulgar les darreres i més representatives propostes escèniques del gènere de les teresetes, els objectes, les ombres, el moviment i arts associades, en una programació que recupera les tradicions alhora que treballs d’avantguarda en produccions internacionals, nacionals i de casa.

Cita anual, cada tercera setmana de maig, treballem per dotar a l’illa d’una festa del teatre que arriba a tota la ciutadania amb l’exhibició d’espectacles en múltiples i variades seus, destacant la presència al carrer, alhora que amb diversificades activitats paral·leles que enriqueixen l’experiència i fomenten la xarxa. Destaquen: el vessant professional per a companyies, actors, programadors, institucions i estudiants amb els Matins Professionals, el vessant social amb l’acció Teresetes Socials, el vessant formativa amb cursos especialitzats i xerrades i el vessant participatiu amb el PUNT teresetes.

Organitzat des dels seus inicis per Elàstic Nou Produccions, comptam amb la col·laboració del Consell de Mallorca –via el Departament de Cultura i el Teatre Principal- i el Govern Balear – via l’Institut d’Estudis Baleàrics -; així com els municipis participants d’arreu del territori, ja que el Festival Teresetes és una festa descentralitzada que vol fer arribar el teatre de qualitat a tota l’illa.