Jornades professionals

Festival Teresetes

Mallorca 2022

Jornades Professionals

JORNADES PROFESSIONALS

DIES: Dijous 19 i divendres 20 de maig de 2022
HORARIS: Dijous 19 de 16:30 a 19h
Divendres 20 de 10 a 14h
LLOC: CC Can Balaguer
Aforament limitat. Assistència gratuïta
Cal inscripció prèvia
Aquest contingut també s’emetrà en directe per streaming

Jornades Professionals

 

El Festival complementa el vessant d’exhibició al públic d’obres de producció recent, variades i de qualitat, amb un vessant professional.
Cada any convidam programadors d’arreu perquè puguin gaudir de la programació i puguin establir un pont de contacte amb les companyies participants, sobretot les de casa nostra i, alhora, formalitzar punts de trobada entre professionals en tota una sèrie d’activitats i trobades d’intercanvi que propiciïn negociacions, col·laboracions i projectes.
Les jornades professionals del Festival de Teresetes concentren les companyies programades i els programadors convidats alhora que estan obertes als professionals de casa nostra (institucions, companyies, creadors, estudiants, premsa…). Amb elles volem aportar un espai formal de coneixement, intercanvi i reflexió sobre la pràctica teatral.

Dijous 16 de maig de 2019

ELS SECRETS DELS PROGRAMADORS

Els programadors convidats, aprofitant la seva vinguda a Mallorca, presenten els seus projectes, així com les seves línies d’acció, d’interessos i de contractació.

HORABAIXA REFLEXIU

Enguany les xerrades tenen com a tema central la xarxa d’aliances per a crear un turisme cultural al voltant dels festivals i l’apropament a la realitat teresetera de Colòmbia.

Divendres 17 de maig de 2019

LES COMPANYIES PARLEN DE LES SEVES CREACIONS I OBRIM DEBAT

Debat amb les companyies convidades de la programació 2019 entorn de “Les possibilitats i límits entre disciplines” i “La importància de la música en el procés creatiu”.