Jornades professionals

Festival Teresetes

Mallorca 2023

Jornades Professionals

JORNADES PROFESSIONALS

DIES: Dijous 18 i divendres 19 de maig de 2023
HORARIS: Dijous 18 de 16:00 a 19:30h
Divendres 19 de 10 a 14:45h
LLOC: CC Can Balaguer
Aforament limitat. Assistència gratuïta
Cal inscripció prèvia
Aquest contingut també s’emetrà en directe per streaming

Jornades Professionals

El vessant d’exhibició al públic d’obres destacades es complemementa cada edició amb un vessant professional.
Convidam al Festival Teresetes programadors nacionals i internacionals perquè puguin establir un contacte directe amb les companyies participants, sobretot les de casa nostra i, alhora, formalitzar punts de trobada entre professionals acreditats en activitats i trobades d’intercanvi que propiciïn negociacions, col·laboracions i projectes.
Les jornades professionals del Festival de Teresetes concentren les companyies programades i els programadors convidats alhora que estan obertes als professionals de casa nostra (institucions, companyies, creadors, estudiants, premsa…). Amb elles volem aportar un espai formal de coneixement, intercanvi i reflexió sobre la pràctica teatral.

Dijous 16 de maig de 2019

ELS SECRETS DELS PROGRAMADORS

Els programadors convidats, aprofitant la seva vinguda a Mallorca, presenten els seus projectes, així com les seves línies d’acció, d’interessos i de contractació.

HORABAIXA REFLEXIU

Enguany les xerrades tenen com a tema central la xarxa d’aliances per a crear un turisme cultural al voltant dels festivals i l’apropament a la realitat teresetera de Colòmbia.

Divendres 17 de maig de 2019

LES COMPANYIES PARLEN DE LES SEVES CREACIONS I OBRIM DEBAT

Debat amb les companyies convidades de la programació 2019 entorn de “Les possibilitats i límits entre disciplines” i “La importància de la música en el procés creatiu”.