Formació

Festival Teresetes

Mallorca 2023

Formació

Masterclass

MANIPULACIÓ DE TERESETES DE FIL

A càrrec de: BENCE SARKADI

Dates i horari: Dilluns 15 de 15 a 19h
Dimarts 16 i dimecres 17 de 10 a 14 i de 15 a 19h
Dijous 18 de maig de 9 a 14h
Lloc: Sala Assaig La Misericòrida. Palma
Preu: 130 euros (Curs de 25 hores)

SOCIS UNIMA: 110€

Formació

Classe magistral per a conéixer la lògica dels diferents sistemes de control de les teresetes i practicar les habilitats de moviment i manipulació de les teresetes de corda.

A més de la manipulació, els estudiants també aprendran els fonaments de la dramatúrgia de les marionetes de corda i del treball amb la música.

Usant els elements dels moviments bàsics es manipularà teresetes del propi Bence Sarkadi I es crearan escenes en solitari i en duo i la masterclass finalitzarà amb una miniactuació en el marc de les Jornades professional del Festival Teresetes.

Facilitador:
Bence Sarkadi. Doctor en Literatura Anglesa i Estudis Culturals, és un destacat professor i artista tereseter hongarès format a l’Escola d’Art Teatral de Marionetes de Budapest.
Ha actuat en més de 250 esdeveniments en més de 40 països, essent l’únic artista hongarès que ha participat en el prestigiós festival de teresetes Charleville-Mézières. La seva tasca interpretativa ha estat objecte de nombrosos premis a certàmens d’arreu: Polònia, Rússia, Bulgària, Itàlia, Xina, etc.
Va començar a treballar amb teresetes de fil l’any 1999 i des de 2005 ensenya tècnica de construcció i manipulació de marionetes i improvisació a diverses universitats d’Hongria i imparteix tallers i classes magistrals arreu de món.