Formació

Festival Teresetes

Mallorca 2022

Formació

Workshop

 

OMBRES I REFLEXOS I ALTRES SEMBLANTS

A càrrec de: SYLVIA KUCHINOW

Dates i horari: Dilluns 16, dimarts 17 i dimecres 18
de 10 a 14h i de 15 a 18h. Dijous 19 de maig de 9 a 13:30h.
Lloc: Teatre Municipal Catalina Valls. Palma
Preu: 130 euros (Curs de 25 hores)

SOCIS UNIMA: 110€

Formació

Taller intensiu per endinsar-se o aprofundir en el mon de les ombres i els reflexos de la mà de l’escenògrafa i illuminadora Sylvia Kuchinow.

 

Programa:
Una exploració de la dramatúrgia de la llum tractant: el què és artistic, què pot expressar el material per tal de desenvolupar una idea, un text, una imatge, un somni, una música… Hi haurà exercicis a través de l’ombra, els reflexos, la música, la manipulació d’objectes per a la construcció d’un projecte en grup a partir del text de L. Carrol “Alícia, en el país de les meravelles”. El taller finalitzarà amb una presentació de la feina desenvolupada.

Facilitadora:
Sylvia Kuchinow és diplomada en disseny d’interiors a l’Escola d’Arts i Oficis i estudis a l’Institut del Teatre de Barcelona. Especialitzada en dissenys d’il·luminacions, escenografies, instal·lacions, exposicions, arquitectura, urbanisme i docència. En teatre, dansa i música ha treballat amb Sol Picó, Magda Puyo, Jordi Casanovas, Vero Cendoya, Iván Morales, Joan Arqué, Guillem Albà, Marc Angelet, Cristina Clemente, Ramón Madaula, Marc Rosich, Rafel Duran, Oriol Broggi…en espectacles com “Sopar amb batalla”, “Malditas plumas”, “Alguns dies d’ahir”, “Encara hi ha algú al bosc”, “La dansa de la venjança”, “Ocaña, reina de las Ramblas”, “Assaig sobre la lucidesa”, “La calavera de Connemara”, “Electra”,“Bésame el cactus”, “Ilíada”…
Premi Butaca 2021 al millor disseny d’il·luminació a “Canto jo i la muntanya balla”.