Entrades

Festival Teresetes

Mallorca 2023

ENTRADES ONLINE JA A LA VENDA!

RESERVA I COMPRA D’ENTRADES

 

ACTUACIONS A PALMA:

 

Entrades de pagament:

Teatre Mar i Terra, Teatre Sans i Teatre Xesc Forteza preu únic de 5 € per a totes les edats. Teatre Principal preu de 8 €

Teatre Mar i Terra i Teatre Xesc Forteza: venda anticipada al següent linkServei de venda d’entrades a taquilla el dia de la funció.

Teatre Principal: venda anticipada al següent al següent link. Servei de venda d’entrades a taquilla el dia de la funció.

Teatre Sans: venda anticipada al següent link i reserves al telèfon 971 72 71 66. Servei de venda d’entrades a taquilla el dia de la funció.

Les actuacions a la Plaça MajorCan BalaguerCasal Solleric i a les Biblioteques són activitats de franc amb aforament limitat. Entrada per ordre d’assistència fins a completar aforament.

Per a l’espectacle La Distància. Càpsules de memòria, degut a l’aforament limitat a 12 persones, cal reserva prèvia al següent link.

 

ACTUACIONS A MUNICIPIS:


Actuacions de franc a Alaró, Alcúdia, Campos, Colònia de Sant Jordi, Colònia de Sant Pere, Costitx, Felanitx, Inca (Claustre St. Domingo), Muro, Pollença, Porreres, s’Arracó, Sa Pobla, Santa Margalida, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Margalida i Ses Salines.

Pollença: Aforament limitat. Reserva prèvia: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h. Tel. 674 78 19 91.

S’Arracó: Reserva d’entrades al Centre de Can Riera, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, de dilluns a divendres. Contacte al telèfon 971 628 018 o a l’a/e cultura@andratx.cat.

Santa Margalida: Preu: de franc amb places limitades. Reserva d’entrades a la biblioteca, al telèfon 971523895 (dilluns a divendres de 9.30 a 13 h i de 16 a 19.30 h) o mitja hora abans a la taquilla de l’auditori.

 

Actuacions de pagament a

Algaida: Preu: 3 €. Reserva d’entrades fins dia 17 al mateix Ajuntament, tel. 971 12 53 35, en horari d’atenció al públic. De dilluns a divendres de 9 a 14 h

Calvià: Preu: 3 €. Venda d’entrades a www.notikumi.com

Inca (Teatre Principal): Preu: 7 €. Venda d’entrades a www.teatreprincipalinca.com

Llucmajor: Preu: 3 €

Sineu: Preu: infants, 3 € / adults, 5 € / Abonament familiar (fins a 5 membres), 10 €. Venda d’entrades anticipades a la Biblioteca Municipal.