Rinxolets D’Or

Fitxa artística

Autor: Anònim
Dramatúrgia col·lectiva: Mary Ramírez i Aina M. Gimeno
Intèrpret i manipuladora: Mary Ramírez
Escenografia: Flavia Gargiulo Rosa i Marc Barberà
Disseny i realització teresetes: Martí Doy i Silver Rodríguez
Composició cançons: Mary Ramírez i Gonzalo Nadal
Assessorament lingüístic i pedagògic: Margaret McElhinney i Aida Sunyé
Maquetació: Laura Salvà
Fotografia: Elsa Pizá
Audiovisual: Toni Xou
Producció executiva: Elàstic Nou Produccions
Direcció: Aina M. Gimeno

Important: Disposem de material didáctic.

Descarregar fitxa tècnica
Descarregar plànol de llums

Sinopsi

La nostra amiga, Millie Potter, ens presentarà a la seva companya Rínxols d’Or i ens explicarà les seves aventures. Basat en el conegut conte popular, la tafanera Rinxols d’Or surt a passejar pel bosc i de sobte, descobreix una preciosa casa, com és una nena molt i molt curiosa decideix entrar-hi a investigar-ho tot…. El problemes comencen quan, finalment, retornen els amos de la casa: una família d’óssos!, Rinxols d’Or es veu embolicada en seriosos problemes.

L’espectacle és de petit format, amb la qual cosa una sala amb càmera negra és suficient per instal·lar l’escenografia. L’obra és versàtil, per tal de facilitar la possibilitat de representar-la en diferents espais i condicions.
Hem utilitzat diferents llenguatges teatrals per tal de donar solució als problemes escènics i obtenir un resultat dinàmic. Així conjuguem el teatre d’actors i el teatre de teresetes amb una estètica fresca i visualment molt suggeridora.
La proposta te una forta dosis d’interacció amb el públic, de una manera lúdica i divertida els nens ajudaran a la Rínxols d’Or a continuar les seves aventures.


Category
Teatre Infantil
Tags
En Cartell
Sin comentaris

Publica un comentari