Millie Potter

Fitxa artística

Autors: Mary Ramírez, Margaret Mc Elhinney, Leona di Marco i Aina Mª Gimeno
Producció: Elàstic Nou Produccions
Important: Disposem de material didáctic.

Sinopsi

Milly Potter és una nina que viu a ciutat i decideix anar al camp per visitar el seu millor amic en el dia del seu aniversari. Aquí comença un viatge sorprenent ple de sorpreses on coneix a uns personatges molt peculiars i visita llocs fantàstics.

“Millie Potter” és una proposta educativa que mitjançant un conte infantil, de creació pròpia, pretén apropar als nens a la llengua anglesa, volem oferir un complement lúdic i educatiu al seu aprenentatge, ajudant a desenvolupar i facilitar tant l´expressió com la comprensió oral. Per això l’actriu és una persona d’ascendència anglesa amb molt bona pronunciació.
En el nostre treball de creació ha estat molt important la col·laboració d’una professora anglesa nativa, que ens ha assessorat sobre el temari que els nens coneixen, per limitar el vocabulari el màxim possible i que els nens puguin entendre correctament tot el conte , els seus suggeriment ens han ajudat a arrodonir el treball.
L’espectacle resulta un conte molt dinàmic on els nens estaran en continua interacció amb la conte contes. Mitjançant les paraules, cançons i jocs els nens acompanyaran a Millie en el seu viatge inoblidable.


Category
Teatre en Anglès, Teatre Infantil
Tags
En Cartell
Sin comentaris

Publica un comentari