QUI SOM?

La nostra història

Elàstic Nou Produccions

Productora de teatre professional creada l’any 1995 amb més de vint anys de trajectòria que ha realitzat produccions tant d’autors contemporanis nacionals com d’internacionals. Alguns d’ells són Claudio Lizza, Danilo Macri, Miriam Formisano, Marco Tulipano, Israel Horovitz, Rodolf Sirera, Joaquima Faidella, Raymond Cousse, A.R.Gurney, Michael Frayn, Federico Garcia Lorca i Alfred Jarry. No obstant això, també ha fet obres de creació pròpia amb autories d’Enric de la Heras, Joan Yago, Enric Ases, Mary Ramírez i Aina M. Gimeno.

Què fem?

Espectacles i Festivals de Teresetes

Elàstic Nou Produccions

Els seus espectacles han girat amb un gran reconeixement arreu de les Illes Balears i l’Estat espanyol. Des de 2007 també forma part del programa educatiu Viu la Cultura, en el qual desenvolupa propostes de teatre en anglès dirigides a un públic infantil.
Una altra de les tasques més rellevants de la productora és l’organització del Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca des de 1999.
A més, ha treballat en teatre de carrer dins la 1a i 2a Mostra de Cultura Popular de les Illes Balears dutes a terme a Sineu i a Santa Eulàlia del Riu(Eivissa) respectivament.

Parlem de Nosaltres

Aina María Gimeno

Actriu

Ha cursat estudis de formació amb Raquel Racionero, Pau Miró, Sanchis Sinisterra, Sergi Belbel, Richard Bradshaw, Tadeusz Wierzbicki, Sonia Ganza, Teresa Celis, Maica Folch, Leona Di Marco, Mona Belizán, Miquel De Marchi, entre d’altres. L’any 1983 s’estrena en el món del teatre amb la companyia Imakines, a la vegada que porta a escena espectacles dirigits al públic familiar. Des de l’any 2000 crea la companyia Elàstic Nou Produccions i compagina les tasques d’actriu amb les de producció, direcció i dramatúrgia. En la vessant de gestió organitza, des de 1999, el Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca.

Mary Ramírez

Actriu i cantant

Diploma a l’Escola de Teatre Xavier Gratacós de Barcelona. Forma part d’Elàstic Nou Produccions com a actriu, clown i teresetera. També ha participat en espectacles d’altres companyies: Sargantana, d’Iguana Teatre; Resderes en Blanc; Disset Teatre i la companyia de dansa Baal. Ha treballat com a actriu de televisió a Boca Boca Produccions i Mosaic Produccions, així com també ha participat en els diferents llargmetratges i curtmetratges de Daniel Monzón, Rafa Cortés, Toni Nivas i Ivo Erasmo. En la vessant de cantant ha estat vocalista de les bandes Les Rusters i Blackpool. Molta experiència en el teatre didàctic en anglès i com a professora d’anglès amb eines teatrals.