Punt Teresetes

Festival Teresetes

Mallorca 2020

PUNT Teresetes

PUNT TERESETES
DIES: divendres 25 i dissabte 26 de setembre de 2020
HORA: dv. de 17 a 20 h i ds. d’11 a 14 h
LLOC: pati de La Misericòrdia
PREU: Les habituals sessions gratuïtes del Punt Teresetes (representacions i activitats), degut a mesures de seguretat per la Covid-19, s’hauran de reservar prèviament a un cost simbòlic d’1€. Podeu fer la vostra reserva d’entrades a l’apartat “Entrades” d’aquest web.

El PUNT teresetes és un espai obert als ciutadans al pati de la Misericòrdia, just al costat de les actuacions gratuïtes de la programació, actiu durant els moments centrals dels dies del festival. És un espai versàtil que ens permet, com en el teatre, experimentar, escoltar i interactuar amb els espectadors i el món de les teresetes.

Animació per a tota la família
Instal·lació dels Teatrets mecànics a càrrec de la companyia Peus de Porc.
Divendres de 17 a 20 h
Dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Accés directe a aquesta activitat amb la compra de l’entrada a Ticketib dels espectacles: La caputxeta vermella i el follet ecologista, Pulcinella e le Guaratelle i/o El faune, el drac i el dimoni.

Tallers per a infants
Tallers de confecció de teresetes a càrrec de Voilart. A partir de 5 anys.
Divendres a les 18 h Taller de teresetes de dit.
Dissabte a les 12 h Taller de teresetes de con.
Dissabte a les 18 h Taller de teresetes de mà.
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al següent formulari.
Entrades exhaurides!

 

Contes i malabars
L’entrada general a un dels espectacles programats al pati de La Misericòrdia: La caputxeta vermella i el follet ecologista, Pulcinella e le Guaratelle i/o El faune, el drac i el dimoni, ja disponible al nostre canal de venda Ticketib, vos dóna la oportunitat de gaudir de més propostes escèniques:
Divendres a les 18 i 19:15 h a la Sala de Premsa comptarem amb el conte El viatge de la Cia. El laboratori dels somnis. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al següent formulari. Entrades exhaurides!

 

 

Dissabte a les 12 i a les 18.45 h al Pati podreu veure el jocs de baldufes de Poi de la CIa Atirofijo. Accés directe amb l’adquisició de l’entrada general.
Dissabte a les 18 i 19:15 h a la Sala de Premsa serà el torn del conte Màquina gramòptica universal de la Cia Marino e Marini. Aforament limitat.Cal inscripció prèvia al següent formulari.