ZELISKO

Música

Una fusió de blues, folk i rock, però també amb espècies de jazz, música de ball i melodies i ritmes ètnics.
Una actuació íntima però alhora fantàstica, que inclou cançons originals amb humor, carregades de sensació ètnica i de bluesy, us farà experimentar tot un espectre d’emocions, des de tremolar fins a balancejar-vos amb alegria a mesura que us deixeu anar al ritme i l’harmonia.
Més de 100 concerts a nombrosos escenaris de les Illes Balears (Mallorca, Eivissa i Formentera), així com a Polònia, Espanya, Alemanya, França, Eslovènia, Croàcia, Hongria i Àustria, cridant l’atenció del públic, que ho descriu com una original combinació de sons i gèneres.

Formació


Dan Zelisko: guitarra / veu
Steve Bergendy: baix
José Llorach: bateria / percussió
Josep Sastre: saxo / flauta travessera
Blanca Alonso: visuals

Informació

Aquesta sessió-concert, a més, serà una trobada molt especial, organitzada conjuntament amb l’associació Unima Illes Balears. Una bona opció perquè els assistents puguin associar-se a la gran família internacional de les teresetes i formar-ne part.
UNIMA, Unió Internacional de la Marioneta, és una organització de caràcter internacional reconeguda per la UNESCO i integrada per associacions de professionals i amants de les teresetes d’arreu del món.ACTUACIONS